Apa pura de izvor direct in casa ta

Apa de izvor Miraqua

Apa de izvor Miraqua isi are izvorul in mijlocul Codrilor Vlasiei, intr-o zona unde natura si istoria se impletesc.

Valorile de baza sunt reprezentate de traditia zonei, autenticitatea si puritatea apei din izvoarele geografice aflate in sudul Romaniei, mai exact in Valoea Mostistei, care se intinde pe o suprafata de peste 6.000 de hectare de pamant si apa.

Apa de izvor

Miraqua se evidentiaza printr-o particularitate definitorie: calitatea desavarsita a apei de izvor.

Este disponibila si in ambalaje mari de 5-10 litri.

Apa de izvor Codrii Vlasiei

Apa de izvor este limpede si pura, exact asa cum a plecat de la izvoarele de munte si pana in zona plina de istorie a Codrilor Vlasiei.

Apa este extrasa dintr0un izvor aflat la sute de metri adancime si este imbuteliata in deplina siguranta, pentru a-i pastra prospetimea si puritatea.

Codrii Vlasiei, apa ideala pentru intreaga ta familie

Codrii Vlasiei 10L. Cea mai mare dimensiune a noastra.
Bidonul nostru de 6L, un plus pentru intreaga familie.
Codrii Vlasiei 5L. Apa de izvor pentru acasa.

Apa plata

Apa echilibrata si lejera, cu un continut redus de saruri si un pH apropiat celui uman, care asigura o hidratare optima. Codrii Vlasiei este o apa de izvor naturala recomandata pentru consumul frecvent al intregii familii.

De la ambalaje mari de 10 litri si pana la usor utilizabila sticla de 0.5, Codrii Vlasiei este alaturi de tine si de familia ta!

Apa carbogazoasa

Bucura-te de o apa de izvor pura si sanatoasa! Este o apa slab mineralizata, cu un pH de 7.6, fiind potrivita pentru consum la orice varsta.